Võrkpallur Sikaste vastu tunnevad huvi paljud välisklubid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Sikaste.
Kristjan Sikaste. Foto: Liis Treimann.

Suure tõenäosusega järgmist hooaega välisklubis alustava Eesti koondise diagonaalründaja Kristjan Sikaste teenete vastu tunnevad huvi klubid Prantsusmaalt, Kreekast ja Rumeeniast.

Sikastet üritavad enda ridadesse meelitada Prantsuse meistriliigas kuuenda koha saanud Sten Esna tööandja Rennes’i Etudiants ja kohe talle järgnenud Montpellier’i Universitet ning Rumeenia meister Constanta Tomis, kirjutab Eesti Võrkpalli Liit.



Etudiantsi Tšehhimaa koondise diagonaalründaja Ondrej Hudecek siirdus Universiteti nurgaründajaks, viimati nimetatud klubi diagonaalründaja Antonin Rouzier lahkus aga Raimo Pajusalu meeskonna Roeselare Knacki juurde Belgiasse.



Eelmisel hooajal Selveri ridades Eesti meistriks kroonitud Sikastel on pakkumine ka ühest Kreeka klubist. «Eelmisel nädalal tuli mitu telefonikõnet. Homseks peaks pilt palju selgem olema,» oli Võrust pärit 199 cm pikkune ja 24-aastane sportlane napisõnaline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles