Pajusalu tegi hooaja parima mängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu rünnakul.
Raimo Pajusalu rünnakul. Foto: CEV

Raimo Pajusalu koduklubi Roeselare Knack alistas Euroopa Meistrite liiga play-off’i avaringi korduskohtumises kodus Ateena Panathinaikose 3:2, kuid nädala eest võõrsil saadud 0:3 kaotus viis seitsme parema sekka Kreeka klubi.

Pajusalu hinnangul sepistanuks Knack Soome koondise peatreeneri Mauro Berruto juhendatava Panathinaikose väljalülitamisega suure üllatuse, vahendab evf.ee.



«Kui neil oli servi käes, ründasid nad pea eksimatult. Lõuna-Ameerikast pärit leegionärid olid uskumatult võimsad,» ütles Pajusalu.



Kogu kohtumise kaasa teinud ja 15 punkti toonud eestlasest temporündaja jäi oma mänguga väga rahule. «Kindlasti minu hooaja parim esitus,» kinnitas Pajusalu. «Rünnak ja serv olid väga head, blokki võinuks rohkem saada, kuid mitmel korral sain vastaste rünnakule näpud vahele ning pall toodi kaitsest üles.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles