Risto Lepa koduklubi kaotuselainel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipallur Risto Lepp
Käsipallur Risto Lepp Foto: Internet

Mängujuht Risto Lepp ja SV Anhalt Bernburg on kaotanud käsipalli Saksamaa 2. Bundesligas koguni neli mängu järjest - viimati jäädi kodusaalis 526 pealtvaataja ees alla turniiritabeli neljandale TV Emsdettenile 26:28 (11:12).

Lepa arvele jäi kohtumises viis väravat, vahendab HC Kehra kodulehekülg.

«Pärast eelmise vooru suurt kaotust suutsime taas näidata meeskondlikku ning võistluslikku mängu. Teise poolaja alguseks olid meeskonnast vigastustega välja langenud poolakast vasaksisemine ja vasakäär, lisaks on kaks põhiväravavahti hetkel traumadega väljas,» lausus Lepp, kelle mäletamist mööda sai HC Kehra/HC Tallase ühismeeskond neli-viis aastat tagasi Emsdetteni klubist Saksamaa turnee raames jagu. «Mängisime viimased 30 minutit rünnakul kahe joonemängijaga. Tegutsesime õnnestunult ning juhtisime 15:12, 20:17 ja kümme minutit enne lõppu 22:21. Siis aga paraku aga meie jõud rauges.»

«Vastastel oli väga tugev ning pikakasvuline 6:0 kaitse. Jäin rahule oma kaheksa resultatiivse sööduga, kuid mitte oma kaugvisetega. Tabasin seitsmest üheksa meetri kaugviskest vaid ühe,» lisas mängujuht, kelle sõnul kuulus vastasmeeskonna ridadesse koguni kümne eri riigi kodanikke -  kuulsaim leegionär oli Islandi koondise väravavaht Hreidar Gudmundsson.

Eelmises voorus kaotas Bernburg võõrsil koguni 27:40 SC Magdeburgile. 20 minutit mänginud Lepa arvele jäi neli väravat.

«Ma pole veel enne sellises mängus osalenud, kus jäime seitsme minutiga 0:7 taha ning rong oli põhimõtteliselt läinud! Tegin ise esimese nelja minutiga ühe möödaviske, pallikaotuse ja eksimuse kaitses ning treener kutsus pingile seisul 0:4. Poolajaks jäime taha koguni 21:8. Uskumatu häbi! Meie sadakond fänni olid veel mängule sõitnud,» lausus Lepp, kelle sõnul mängisid Magdeburgi enamasti 20-22-aastased talendid nauditavalt kiiret käsipalli.

Bernburg hoiab Saksamaa 2. Bundesliga põhjatsoonis kaheksa vooru järel kolme punktiga eelviimast ehk kuueteistkümnendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles