Hamilton: mul on Heikkiga tugev side

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: AFP / Scanpix

2008. aasta vormel-1 sarja maailmameister Lewis Hamilton teatas, et tal pole vahet, kes liitub järgmisel hooajal McLareni tiimiga, põhiline on see, et ta aitaks meeskonnale MM-tiitli tuua.

Kuluaarides on räägitud, et Hamilton saab järgmiseks hooajaks uue tiimikaaslase, sest meeskonna juhid tahavad soomlase Heikki Kovalaineni välja vahetada.


Hamilton tõdes, et soomlase väljavahetamine muudaks ta kurvaks. «Olen kuulujutte kuulnud, kuid tiim pole midagi veel otsustanud ja mulle pole midagi öeldud,» sõnas Hamilton. «Ma lihtsalt ootan ja vaatan, mis juhtuma hakkab. Kui aus olla, siis mul pole mingeid eelistusi.»

«Mul on Heikkiga väga tugev side, ma tõesti arvan, et ta on suurepärane inimene ja sõitja ning ma olen õnnelik, et tema on mu tiimikaaslane,» jätkas Hamilton. «Kui asjad muutuksid, siis oleks sellest kahju, aga ükskõik kes tiimi ka ei tuleks, tervitan ma teda. Loodetavasti aitab ta meil MM-tiitlit võita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles