Tanel Tein loodab varsti meeskonda aidata

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Tein
Tanel Tein Foto: Sille Annuk

Praktiliselt hooaja algusest vigastusega võidelnud ning vahepeal koguni jalalõikusel käinud Tartu Ro­cki kapten Tanel Tein soovib juba varsti meeskonda aidata. 24. novembril algavateks eurosarja mängudeks tahab aga olla juba päris heas vormis.



«Kolmapäeval täitub taastumiseks plaanitud kuus nädalat,» rääkis eile meeskonnakaaslaste võidukale mängule häälekalt kaasa elanud mees. «Kui mingeid uusi vigastusi ei tule, saab varsti treeninguid alustada. Viskamas olen juba paar korda käinud.»



Kogenud mängumees märkis, et spetsiaalseid taastusharjutusi tuleb kindlasti edasi teha, ent viimased kaks nädalat pole jalg enam valu teinud ning valuvaigistavatest tablettidest on ta saanud loobuda.



Meeskonna mängu kõrvalt vaadates valdas Teini rõõm. Sarnaselt meeskonnakaaslastega märkis ta, et Rocki tiim on tänavu ühtlasem. «Iga mees, kes pingil istub, peab olema valmis iga hetk platsile minema. Kusjuures see pole nii ühes mängus, vaid selline olukord kestab juba mitu kuud,» selgitas ta. «See kõik tekitab meestes enesekindlust.»



Tegelikult pole meeskonnaga veel õieti treeninud ka eile üheks kangelaseks kerkinud Marek Doronin. Tänavu kahes mängus osalenud mees on käinud täpselt kahel meeskonna treeningul. «Ülejäänud aja olen harjutanud individuaalselt ning teinud spetsiaalseid jõuharjutusi,» märkis ta. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles