Mõlemad Eesti naiste rannavolle paarid on kindlustanud viienda koha

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallurid Natalja Bratuhhina ja Mari-Liis Graumann.
Võrkpallurid Natalja Bratuhhina ja Mari-Liis Graumann. Foto: Keete Puri.
Hamburgis jätkuva üliõpilaste MMi kolmandas ringis alistasid EBSi tudengid Mari-Liis Graumann – Natalja Bratuhhina Kanada paari Bansley – Danilova 2:0 ja kooliõed Kadri Puri – Polina Bratuhhina Itaalia duo Bulgarelli – Pini 2:0.

Homme hommikul lähevad vähemalt viienda koha kindlustanud Eesti paarid neljandas ringis omavahel vastamisi. Soosikukoormat kannavad Graumann – Bratuhhina, kes on Puri – Bratuhhinale tänavu võistlustel vaid korra kaotanud, vahendab Eesti Võrkpalli Liit.

«Kui Kadril ja Polinal meiega mängides psühholoogiline barjäär ära kaob, pole nende võit mingi üllatus,» märkis Graumann. «Praegu on väljas täielik koerailm, homseks lubatakse aga päikesepaistet ja 25 soojakraadi.»

Kolmandas ringis alistasid Graumann – Bratuhhina Jaapani paari Kusano – Ozaki 2:0 ja Puri – Bratuhhina Saksamaa duo Fleming – Hüttermanni 2:1.

«Esimeses geimis ei saanud me servi kätte, vastased lõid viis-kuus ässa,» lausus Puri. «Kolmandas geimis juhtisime 12:9. Siis tegin lubamatu servivea ja austerlannad vastasid ässaga. Õnneks ei toonud see kaasa murrangut.»

Hamburgis öö läbi sadanud vihm oli muutnud platsid kõvaks ja märjad pallid raskeks.

«Mõnedel väljakutel olid suured lombid ja seal jäid mängud ära. Rasket palli peab väga kõvasti lööma, et see üldse üle võrgu lendaks,» kirjeldas Puri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles