Piiroja ja Fredrikstad jõudsid kompromissini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja (keskel) tabamust tähistamas.
Raio Piiroja (keskel) tabamust tähistamas. Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondise kaitsja Raio Piiroja jõudis koduklubi Fredrikstadi juhtidega kokkuleppele ja eestlasele fikseeriti lõpuks kindel üleminekusumma.

«Kompromiss on sündinud! Allkirju küll veel all pole, aga lähima kahe tunni jooksul peaks asi korras olema,» kinnitas Piiroja rahulolevalt. «Summat ma öelda ei saa. Küll aga oli see natuke suurem kui meie pakkumine. Aga ei midagi üle mõistuse suurt.»

Juhul, kui esiliigasse langenud Fredrikstad poleks Piiroja üleminekusummat fikseerinud, oleks pidanud eestlane enda lepingu ise välja ostma.

Praeguse lahendusega võitis ta uue tööandja leidmiseks aega vähemalt jaanuari lõpuni ehk rahvusvahelise üleminekuakna sulgumiseni. Konkreetseid pakkumisi Piiroja sõnul talle veel tehtud pole.

Küll aga on mitmed klubid tema vastu huvi tundnud. Piiroja sõnul on teiste seas pinda uurinud ka Norra kõrgliigaklubi Aalesund. Ent eestlane ei kiirusta «jah» sõna ütlemisega. Seda enam, et konkreetset pakkumist pole Aalesund veel teinud.

«Mul on nüüd aega ringi vaadata. Kunagi ei tea, mis saama hakkab. Jalgpallimaailmas oleneb leping paljudest asjadest,» avaldas Piiroja. «Nüüd on minu üleminekusumma teada ja varsti peaks selguma, milliste klubide huvi säilib ja milliste oma kaob.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles