Hiddink hakkab Maradona kõrval abitreeneriks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona
Diego Maradona Foto: Reuters / Scanpix

Venemaa jalgpallikoondise peatreener Guus Hiddink võib tuleval aastal teha üsna üllatava muudatuse – pole välistatud, et hollandlane tõttab appi Argentina rahvuskoondisele.

Hiddink võib olla Diego Maradona uus abitreener MM-finaalturniiriks valmistumisel, kuna Venemaa jalgpallikoondis ei pääsenud MM-finaalturniirile ning Argentina edasipääs kulges üsna vaevaliselt.

«See poleks ju halb idee või mis?» sõnas Hiddink Sunday Mirrorile. «Teame üksteist hästi. Sellele mõtlemine toob isegi naeratuse mu näole. Kuid mul on siiski leping Venemaaga, mis kehtib MM-finaaltunriirini.»

Hiddink võib siirduda ka Chelsea tehniliseks direktoriks, kuid 63-aastane treener pole veel otsustanud, mida ta täpselt teha tahaks.

«Ma armastan oma tööd ja mulle meeldib töötada kõrgeimal tasemel. Kuid praegu ma ei tunne end kuigi hästi. MM-finaalturniirilt väljajäämine mõjutas mind,» kirjeldas ta. «Sellisel hetkel mõtlen, kas ma ikka tahan treeneritööd jätkata. Mul jagub selleks energiat, kuid tahan aja maha võtta ning ei tee otsust enne jaanuari.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles