Liiva ja Aleksejevi klubil läheb kuue hulka jõudmine raskeks

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marius Aleksejev HC Kehra särgis.
Marius Aleksejev HC Kehra särgis. Foto: Raigo Pajula

Šveitsi meeste meistriliigas alistus Kaupo Liiva ja Marius Aleksejevi tööandja Wacker Thun viimati koduplatsil RTV 1879 Baseli meeskonnale 28:32 (13:13).


Aleksejev seisis väravas 50 minutit ning mängu viimased 15 minutit platsil olnud Liiva arvele jäi 1 tabamus.

«Esimene poolaeg oli tasavägine. Kaitse toimis ja rünnakul  jõudsid visked väravani tihti. Marius näitas ka väravas head mängu. Teisel poolajal suutsime tasavägiselt mängida umbes 10 minutit, siis meie mäng lagunes täielikult järgmiseks 10 minutiks. Jäime koguni 6 väravalisse kaotusseisu. Lõpus mängisime kaitses aktiivset 3-2-1 süsteemi ja hiljem võtsime 3 meest personaalselt, siis tulime küll natuke järgi. Lõpus tuli tunnistada vastaste selget paremust ja nüüd on jäänud ainult teoreetilised võimalused jõuda kuue parema hulka, kes mängivad nn. finaalraundis. Aga selline ongi meie mäng see hooaeg olnud - väga suurte kõikumistega,» kommenteeris Liiva.

Eesti koondislaste klubi on peale 13. vooru 10 punktiga 8 kohal. Meistriliiga 12 meeskonnast kuus pääseb peale kaheringilist läbimängimist finaalraundi. Thunil on põhiturniiril veel 9 mängu, kuid praeguse seisuga jäädakse finaalraundi kohast juba 8 punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles