Lepp sai Saksamaa tippklubi vastu mängides tõsise vigastuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipallur Risto Lepp
Käsipallur Risto Lepp Foto: Internet

Eesti käsipallikoondislane Risto Lepp sai Saksamaa karikavõistluste 1/8 finaalis Saksamaa tippklubi Gummersbachi vastu peetud kohtumises vigastada.

Vigastuse põhjustas Lepale kohtumise 15. minutil Gummersbachi Islandi koondislasest joonemängija Robert Gunnarsson, vahendab hctallas.ee

«Poolakast vasaksisemine söötis mulle esimese poolaja keskel kehva söödu, üritasin söötu päästa, kuid vägilasemõõtu Gunnarsson jooksis mulle jõhkralt sisse ja napsas palli,» rääkis Lepp. «Mina lendasin pikali, viiking tegi kiirrünnakust värava ning ei saanud ilmselt arugi, et ma olin temalt tõsise obaduse saanud. Jätkasin mängu valutava õlavõõtme kiuste vaid rünnakul, kuid korralikult viset väravale sooritada enam ei saanud.»

«Järgmisel päeval teostati põhjaliku arstliku ülevaatuse käigus ka röntgenpildid, õlaliiges õnneks viga ei saanud. Tegemist on tugeva põrutusega rangluu piirkonnas. Esialgse prognoosi kohaselt läheb kuskil kaks nädalat enne kui saan täie jõuga taas palli visata, jooksma saan hakata järgmisel nädalal,» lausus augustis Saksamaa klubiga üheaastase lepingu sõlminud HC Tallase kasvandik.

Lepa klubi kaotas Gummersbachile koguni 22:42 (9:21). Lepa arvele jäi 4 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles