Ralf Schumacherile tehti samuti ettepanek vormel-1 naasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Schumacher
Ralf Schumacher Foto: Photo4 / Scanpix

Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri nooremale vennale Ralfile tehti samuti ettepanek järgmisest hooajast kuninglikku mootorispordi sarja naasta, ent ta lükkas selle tagasi.

Pärast seda kui nädala alguses sai lõpliku kinnituse 40-aastase Michael Schumacheri naasmine vormel-1 sarja Mercedes GP ridadesse, tunnistas Ralf: «Ausalt öeldes poleks ma samuti hetkekski kahetsenud.»

34-aastane Ralf Schumacher võitis karjääri jooksul kuus MM-etappi, kuid lahkus MM-sarjast 2007. aasta lõpus, kuna jäi ilma oma kohast Toyota meeskonnas. Nüüd võistleb ta Saksamaal Mercedesega autode ringrajasõidu sarjas DTM.

«Ralfil oli laual konkreetne pakkumine naasta 2010. aastal vormel-1 sarja, aga see polnud väljakutse, mida ta soovis,» avaldas anonüümseks jääda soovinud Ralf Schumacheri sõber ajalehele Bild.

Bildi andmetel tegi Ralf Schumacherile pakkumise üks neljast uuest meeskonnast – kas Lotus, Virgin, Campos või USF1.

Ajalehe väitel on ka Renault ja Toro Rosso kaalunud Ralf Schumacheri palkamist järgmiseks hooajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles