Neymari agent: Ronaldo on Neymarist eespool vaid kaalunumbri poolest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi ründeässa Cristiano Ronaldo agent võrdles hiljuti oma klienti ning sel suvel Barcelonaga liitunud Neymari. Kui Ronaldo agent väitis, et tema klient on parem nii Neymarist kui viimase klubikaaslasest Lionel Messist, siis brasiillase agent andis nüüd vastulöögi.

«Kogu austuse juures Neymari vastu, kes on väga hea jalgpallur - ei ole mingit võimalust, et ta on sama hea kui Ronaldo,» rääkis Ronaldo agent Jorge Mendes hiljuti väljaandele O Globo.

Neymari agent Wagner Ribeiro vastas Mendesile Twitteri teel ning kinnitas, et 21-aastane Neymar on parem kui hetkel 28-aastane Ronaldo selles vanuses. «Neymar ja Cristiano Ronaldo on mõlemad sündinud samal päeval, 5. veebruaril, aga Neymari vanusena oli Cristiano Ronaldo keskpärane mängija. Praegu on ta Neymarist eespool ainult kaalunumbri poolest,» vihjas Ribeiro oma kontol sellele, et tema klient on suurepärases vormis ja ületab mängijaoskuste poolest Ronaldot.

Neymar viis oma endise koduklubi Santose 2011. aastal Lõuna-Ameerika karikavõitjaks, olles siis vaid 19-aastane. Ronaldo tegi oma debüüdi Manchester Unitedi esindusmeeskonna eest 2003. aastal, kui ta oli 18-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles