Video: Webber pääseb napilt konkurendi rataste alt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Webber saabumas boksialasse Fernando Alonso auto kerel istudes.
Mark Webber saabumas boksialasse Fernando Alonso auto kerel istudes. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel sõidetud vormel-1 sarja Singapuri etapi lõpus katkestanud Mark Webber kasutas tagasi boksialasse jõudmiseks konkurendi Fernando Alonso abi. Kuna rajal oli veel ka teisi autosid, oleks Webber ootamatult peaaegu sattunud teise kaassõitjate rataste alla.

Red Bulli piloot oli sunnitud Singapuris viimasel ringil katkestama ning tagasi meeskonnaala juurde sõitmiseks pakkus talle abi Ferrari rooli keerav Alonso. Kuigi Alonso pidas oma masina kinni, et Webber saaks istuda selle kerele, ei olnud Ferrari piloodi plaanist teadlikud teised sõitjad, kes oleksid Webberile peaaegu otsa sõitnud.

Võistluse kohtunikud määrasid Webberile ilma loata rajale minemise eest karistuse ja kuna Red Bulli piloot oli varasemalt saanud hoiatusi ka Bahreini ja Kanada etappidel, tähendab see järgmisena kavas oleval Korea etapil automaatselt stardirivis kümne kohta loovutamist.

 Vaata videot Webberi napist pääsemisest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles