Kohtunikku kirunud Vunk ja Ratnikov pääsesid rahatrahviga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk.
Martin Vunk. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon arutas oma tänasel koosolekul möödunud laupäeval Premium liiga mängul Nõmme JK Kalju – JK Sillamäe Kalev toimunud vahejuhtumeid.

Kalju 1:0 võiduga lõppenud mängu järel andis Kalevi ja Eesti koondise poolkaitsja Martin Vunk ERRi spordiportaalile teleintervjuu, kus ütles järgmist: «Kohtuniku poolt oli väga kallutatud vile, kuigi kaotust ei saa ainult selle taha kirjutada. Kohtunik eksis penalti andmisega ja minu teine kollane kaart oli ka mängu olukord, mida ma ei hindaks hoiatuse vääriliseks. Isu oli mängida, ent mis teha, kui Eesti liiga kohtunikud nii s*tad on.» Vilemeest Kristo Tohverit kritiseeris mängujärgsetes väljaütlemistes teravalt ka Ratnikov.

Komisjon otsustas seoses Vungi ja Ratnikovi käitumisega määrata Sillamäe klubile 500 euro suuruse rahatrahvi. Otsuse tegemise juures vaadati läbi mänguinspektori ettekanne, Vungi ja Ratnikovi intervjuud ning Sillamäe Kalevi selgitus.

Distsiplinaarkomisjoni tähelepanu pälvisid Vungi ja Ratnikovi avaldused ajakirjanduses, millega üritati kohtunike tegevust mõjutada, samuti Vungi poolt pärast mängu solvavate väljendite kasutamine kohtunike aadressil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles