Viikmäe loobus Küprose klubi vastu rahalisest nõudest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Viikmäe
Kristen Viikmäe Foto: Toomas Huik.

Eelmisel nädalal Küprose jalgpalliklubiga Famagusta Nea Salamina kokkuleppele jõudnud, kuid seejärel pika ninaga jäänud ründaja Kristen Viikmäe teda alt vedanud klubi vastu kohtuteed ei alusta.



«Tegin nendega lepingu ära, kuid seejärel teatati, et meeskonna meditsiinilist personali ei rahuldanud minu valmisolek ning nad otsustasid minust loobuda,» kirjeldas Viikmäe.



Ründaja usub, et otsustavaks sai võistkonna treeningutel läbi viidud jooksutest, mis tehti vihmast libedal väljakul. «Jooksin natuke alla keskmise ning seejärel nad vist vaatasid, et ma ei ole piisavalt heas vormis,» sõnas Viikmäe. «Kindlasti pole ma tippvormis, kuid alles 30. detsembril mängisin ma Eesti koondise eest Angola vastu.»



Kuigi eestlasel oleks võimalus meeskond kohtusse kaevata ja suure tõenäosusega ka võita, loobub ründaja sellest. «Otsustasin, et ei hakka nendega võitlema, kuna see tähendaks arvatavasti kuue kuu pikkust mängupausi,» täpsustas Viikmäe. «Kui mul ei oleks teistelt klubidelt pakkumisi, siis ma isegi kaaluks seda. Eelkõige soovin ma siiski mängida.»



Kuna Viikmäe pidi Küprose klubi ridades veetma poolteist aastat, oleks tal võimalus kohtu kaudu välja nõuda küllaltki suur kompensatsioon. «Kindlasti ma saaksin raha kätte, kuid kokkuvõttes oleksin kaotaja ikkagi mina, kui ma peaksin selleks ajaks väljakult kõrvale jääma,» rääkis ründaja.



Alates tänasest näitab Viikmäe oma oskusi juba Kreeka tugevuselt kolmanda liiga klubi juures. «Tegemist on isegi parema variandiga, kui oli Küprosel,» sõnas ründaja. «Täna (eile – toim) õhtul lendan sinna, kuid midagi täpsemalt veel öelda ei tahaks. Praegu keskendun vaid sellele testimisele.»



Esialgu ei osanud Viikmäe öelda, kui pikalt Kreeka klubi tema oskusi näha tahab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles