Kristina Šmigun-Vähi massöör loodab veel medaleid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Šmigun-Vähi tiim tööhoos: Oleg Ragilo suusamäärimist vaatavad pealt Raul Seema (mütsiga) ja Meelis Albert.
Kristina Šmigun-Vähi tiim tööhoos: Oleg Ragilo suusamäärimist vaatavad pealt Raul Seema (mütsiga) ja Meelis Albert. Foto: Raigo Pajula

Kristina Šmigun-Vähi massööri Meelis Alberti sõnul nägi ta kahekordse olümpiavõitja laupäevasel treeningul Whistleris, et eestlanna on medaliheitluseks valmis.


«Enne seda polnud lihased veel kõige paremas korras. Tal olid pika reisi ja võimalik, et ka ajavahe tõttu väiksed jalavalud,» rääkis Albert ja lisas muigamisi: «Laupäeval tegi Kristina siin esimese trenni ja ütles, et kõik on juba korras. Ma käskisin tal selle peale kolm korda üle õla sülitada.»



Alberti sõnul oli Šmigun-Vähi väga rahulik ja mingisugust närvilisust temast enne tähtsat tiitlivõistlust ei õhkunud. «Ta ju teadis, millele ta siia järele tuli! Konkurendid  teadis ka seda väga hästi,» sõnas Albert, kelle sõnul oli Šmigun-Vähi olümpiamedali teel veelgi takistusi. «Ka Santa Caterina laagris oli tal väike kõhutõbi. See võttis talt maksimaalselt ühe treeningupäeva – ei midagi hullu. Kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks.»



Albert oli lootusrikas, sest uskus, et kahel järgmisel distantsil on Šmigun-Vähil samuti medalivõimalused. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles