Eesti jäätantsupaar võistleb OMil eelkõige iseendaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rand ja Irina Štork
Taavi Rand ja Irina Štork Foto: Liis Treimann

Eesti jäätantsupaar Taavi Rand ja Irina Štork tõdesid, et ei tulnud Vancouveri olümpiale esmajoones teistega konkureerima, vaid oma sõitu maksimaalselt sooritama ja seda nautima.

«23 paari võistleb ja olgem ausad - meie võistleme siin rohkem iseendaga. Võib-olla Gruusia paariga võiks konkureerida. Jõuvahekorrad on selgelt paigas - enamik paare on ikka tähed,» tõdes Rand.

Štork lisas: «Konkurents on tugev, meie tulime siia eelkõige mitte teistega konkureerima, vaid oma sõitu maksimaalselt sooritama ja seda nautima.»

Üldiselt on Eesti jäätantsupaari sõnul olümpiamuljed positiivsed. Olümpiaõhkkond ja inimesed on eestlastesse positiivse laengu süstinud.

«Esimestel päevadel oli probleeme aklimatiseerumisega. Eriti raske oli teine päev ning seetõttu oli ka treeningul raskem,» sõnas Taavi Rand, kelle sõnul oli viimastel päevadel tunnetus siiski hea. «Trenni oleme saanud teha niipalju kui vaja, isegi kaks korda päevas. Eestis on tavaliselt jääaega 50 minutit, siin kuni 40 minutit, aga kõik saab tehtud.»

Ranna sõnul on jääolud head ning võistlusareenil on tingimused lausa suurepärased olnud. «Treeningjää tahtis rohkem harjumist, aga nüüdseks oleme juba kohanenud,» sõnas Rand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles