Rock võõrustab Nevežist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki fännid.
Rocki fännid. Foto: Margus Ansu / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskonnal on Balti korvpalliliiga põhiturniiri lõpuni jäänud kolm olulist kohtumist, millest kaks peetakse kodus.


Esimene vaatus leiab aset sel teisipäeval kui Rock kohtub kodusaalis Leedu klubiga Nevežis, teine etteaste saab olema sel laupäeval Lietuvos Rytase vastu Leedus ning kolmas märtsi keskel kodupubliku ees Valmierat võõrustades.

Nevežis hoiab liiga tabelis viimast, kümnendat kohta. Kuigi Leedu meeskond on kogu hooaja vältel tabeli lõpuosas figureerinud, ei takistanud see neil oktoobris Rockile 15 punktiga koht kätte näidata.

Kui vaadata Nevežise viimaseid mänge, siis jääb silma tugev vastuolu, viimases kohtumises kaotas Nevežis endast vaid koha võrra tabelis kõrgemal olevale Liepajas Lauvasele 22 punktiga. Kõigest nädala aega varem mängiti Žalgirisega nagu võrdne võrdsega, kaotades lõpus kuue punktiga.

Kuigi Nevežisel ei ole ühtegi säravat nime, ei saa meeskonda alahinnata. Rockile on kindlasti play-off pääsu kindlustamiseks võitu vaja. Kohtumine algab teisipäeval kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles