Šveitsis lepinguta jäänud Aleksejev kolib Saksamaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marius Aleksejev
Marius Aleksejev Foto: Thuni Wacker

Kuigi käsipallurid Marius Aleksejev ja Kaupo Liiva sõlmisid Thuni Wackeriga üks pluss üks lepingu, teatas Šveitsi klubi, et ei pikenda eestlastega rahaliste raskuste tõttu kontrahte.


Nii Aleksejevile kui Liivale tähendab Wackeri otsus uute, senistest suuremate uste avanemist. Klubi esiväravavaht Aleksejev hakkab tuleval hooajal suure tõenäosusega mängima Saksamaa esiliigas. Tema vastu tunnevad huvi kaks 2. Bundesliga põhjatsooni tabeli keskosas paiknevat klubi.



«Üks meeskond soovib minuga kindlasti lepingu sõlmida, teise juurde lähen esmaspäeval testimisele,» täpsustas klubide nimed enda teada jätnud Aleksejev. «Wackeris toimuvat hinnates olen lahkumise üle õnnelik. Igas asjas antakse järele, mõnes mängus oleme treeneri rumaluse tõttu võidust ilma jäänud.»



Üheks Aleksejevi võimalikuks kosilaseks on Postimehe andmetel tabelis 17 meeskonna seas 11. real paiknev Hildesheimi Eintracht.



Töötuks jäämist pole karta ka Liival. Hooaja teises pooles end põhikoosseisu murdnud paremääre vastu tunnevad huvi kaks Šveitsi meistriliiga esiotsa kuuluvat meeskonda. Ühe juures käis ta esmaspäeval ka testimisel.



«Wackeri väravavahtide treener ütles, et Liivast võib saada tulevikus Bundesliga mängija,» lausus Aleksejev. «Liiva on tohutult arenenud. Hea hüppevõime tõttu suudab ta ka tagant väravaid visata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles