Klopp: meie kaitsenelik oli suurepärane

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Bender võitles Napoli vastu nii, et nina verine
Sven Bender võitles Napoli vastu nii, et nina verine Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas sai eile olulise võidu kirja Dortmundi Borussia meeskond, kes alistas kodus 3:1 Napoli. Dortmundi peatreener Jürgen Klopp kiitis meeskonna kaitseliini, vaatamata sellele, et neli põhimeest vigastusega väljas olid.

Tavaliselt seisavad Borussia kaitsenelikus Marcel Schmelzer, Neven Subodic, Mats Hummels ja Lukasz Piszczek. Eile ei kuulunud mitte keegi neist algkoosseisu, kuid asendajad said oma tööga viisakalt hakkama.

«Enne mängu oli juba selge, et sellest tuleb vägev vaatemäng. Meil oli palju häid võimalusi – Robert Lewandowski tegi hea mängu, kuid lõi paaris olukorras napilt mööda, Henrikh Mkhitaryan samuti. Pepe Reina (Napoli väravavaht) tegi suurepärase mängu,» rääkis Klopp pärast kohtumist.

«Napoli oli väga hea vastane, kuid meie kaitsenelik oli suurepärane. Erik Durm oleks justki Meistrite liiga jaoks sündinud,» kiitis Klopp oma kaitsjaid. Eile peatasid Napoli rünnakuid lisaks Durmile veel Sokratis Papastathopoulos, Sven Bender ja Kevin Grosskreutz. Viimased kaks leiab tavapärast Borussia keskväljalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles