Dortmund kaotas tähtsa mängu ja veel kaks põhimeest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuri Sahin sai mängus Leverkuseniga vigastada.
Nuri Sahin sai mängus Leverkuseniga vigastada. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas sai valusa kaotuse Dortmundi Borussia, jäädes koduväljakul 0:1 alla Leverkuseni Bayerile. Lisaks said vigastada põhimängijad Sven Bender ja Nuri Sahin.

Mängu ainsa värava lõi 18. minutil Heung-Min Son. Teisel tabelireal jätkav Leverkusen venitas tänu võidule vahe Dortmundiga kuuele punktile, 41 punktig jätkavast tabelijuhist Müncheni Bayernist jäädakse maha nelja punktiga. Bayernile juba kümne punktiga kaotav Dortmund peab aga hakkama kaitsma oma kolmandat kohta Mönchengladbachi Borussia eest, kellel on samuti 31 punkti.

Eriti tuliseks läksid kohtumise lõpuminutid, kui esmalt pidi vigastusega mängust lahkuma Dortmundi poolkaitsja Nuri Sahin. Kohe seejärel sai jõhkra vea eest punase kaardi Leverkuseni kaitsja Emir Spahic ja külalised jäid väljakule kümnekesi, ent Dortmundil ei õnnestunud survest hoolimata viigiväravani jõuda. Üleminutitel eemaldati väljakult ka teise kollase kaardi saanud Dortmundi kaitsja Sokratis Papastathopoulos.

Kuna 63. minutil sai vigastada ja pidi mängust lahkuma ka poolkaitsja Sven Bender, on Dortmundi seis vigastusterindel endiselt ülimalt raske. Erinevate traumade tõttu puuduvad meeskonna koosseisust juba Ilkay Gündogan, Marcel Schmelzer, Neven Subotic ja Mats Hummels.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles