Õõvastavad pildid: kohtunikku lahutas surmast millimeeter

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähokikohtunik. Pilt on illustreeriv.
Jäähokikohtunik. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Eile Berliinis peetud jäähokiturniiri European Trophy finaalmängus leidis aset hirmuäratav olukord, kus ühe mängija uisutera tabas õnnetul kombel kohtuniku kõri. Imekombel pääses vilemees juhtunust eluga.

Max Wärn oli avakolmandikul Soome klubi Jyvaskylä JYP juhtima viinud, kui rootslaste Färjestad rünnakule tormas. JYPi väravavahi Tuomas Tarki värava all läks rüseluseks ja üks kohtunikest tõttas seda rahustama, kuid sai Färjestadi mängija uisuga kõri pihta, vahendab Aftonbladet.

Imekombel pääses õigusemõistja vaid väikese haavaga ning oli pärast kiiret plaasterdamist jääl tagasi. «Ülimalt vastik olukord – see mees võib küll minna täna õhtul loteriipiletit ostma,» lausus telekanali S24 ekspertkommentaator Kristian Huselius olukorda näinuna. «Uisutera on erakordselt terav ja tal oli õnne, et ta sai pihta vaid kannaosaga. Muidu oleks tera ilmselt tal kõri läbi lõiganud,» lausus Huselius.

Fotosid hirmuäratavast hetkest on võimalik näha SIIT.

Kohtumise võitis JYP 2:1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles