Klubi rahaline surve viis Kreegi Poola

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek
Ardo Kreek Foto: Radomi Jadar

Kuna Poola võrkpallimeeskond Radomi Jadar ähvardas Ardo Kreegile viimase kuu palka ja võidupreemiat mitte maksta, pidi Eesti koondise temporündaja reede õhtul võtma ette pika autosõidu, et aidata koduklubi üleminekumängudes.



Jadar alistas kahes esimeses kohtumises külla tulnud esiliiga meeskonna Gdanski Trefli 3:1 ja 3:2 ning vajab meistriliigasse püsimajäämiseks veel üht võitu. Avamängus sekkus Kreek vahetusest, teises kuulus põhikoosseisu.

Poola mineku tõttu ei osalenud Kreek laupäeval Eesti rahvusmeeskonna treeningmängus Rootsiga. Loole lisab intriigi fakt, et klubi peab rahvusvaheliste reeglite kohaselt vabastama koondisse kuuluva mängija vähemalt 15 päeva enne ametlikku võistlust. Kreegi tärmin kukkus 6. mail.

«Arvestades kõiki asjaolusid, sealhulgas Kreegi võimalikku jätkamist Poola liigas järgmisel hooajal, tegime kompromisslahenduse,» lausus Eesti Võrkpalli Liidu peasekretär Tarvi Pürn.

Täna Eesti koondisega EM-valikturniirile Montenegrosse lendav Kreek ütles, et kui Jadar peaks kõrgemasse seltskonda püsima jääma, võib ta klubiga lepingut pikendada, kuid mitte pikemaks ajaks kui üks aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles