Solskjaer naasis Inglismaale isikupärase võiduga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cardiff City’ peatreener Ole Gunnar Solskjaer
Cardiff City’ peatreener Ole Gunnar Solskjaer Foto: SCANPIX

Cardiff City uus peatreener Ole Gunnar Solskjaer alustas karjääri uut etappi ilusa karikasarja võiduga Newcastle Unitedi üle. Kaotusseisu jäänud Cardiff võitis kohtumise võõral väljakul 2:1.

Solskjaer oli mängijakarjääri ajal tuntud kui vahetusmees, kes mängu lõpu eel platsile tulles mängu käiku pöörde tõi. Ajad on möödunud ning nüüd on tema töö saata platsile mehi, kes kohtumise käiku muudaks.Täna läks kõik täkkesse.

Newcastle juhtis kohtumist Papiss Cisse väravast, kui Solskjaer saatis teisel poolajal väljakule Craig Noone’i ja Fraizer Campbelli. 73. mänguminutil viigistas mänguseisu minut varem väljakule pääsenud Noone ning seitse minutit hiljem tõi Solskjaerile ja Cardiffile meeldejääva võidu Campbell.

Aston Villa jäi samal ajal üllatuslikult 1:2 alla tugevuselt kolmandas liigas pallivale Sheffield Unitedile. Manchester City viigistas 1:1 esiliiga meeskonna Blackburniga. Everton purstas 4:0 QPRi, Fulham ja Norwich leppisid 1:1 viigiga. Southampton alistas põnevuslahingus 4:3 Burnley.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles