Evra: Prantsusmaa jalgpallurid on maailma parimad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrice Evra
Patrice Evra Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallikoondislane Patrice Evra avaldas, et tema arvates on nende koondises maailma parimad jalgpallurid, kes on teiste koondiste seas kardetud.

Prantsusmaad ei loeta 11. juunil Lõuna-Aafrika Vabariigis algaval MM-finaalturniiril favoriitide hulka, kuna 2008. aasta EM-valikturniiril jäi Prantsusmaa oma alagrupis viimaseks ning ka pärast seda pole prantslased heade sooritustega hiilanud, vahendab Reuters.

Klubijalgpalli Manchester Unitedis mängiv Evra usub, et tänu nende haavatud uhkusele on Prantsusmaal MM-finaalturniiril võimalik uuesti tippu jõuda.

«Meil on praktiliselt igal positsioonil maailma parim mängija,» arutles Evra. «See ei tee meist veel maailma parimat meeskonda, aga me näeme selle nimel vaeva ja läheme MMile võitma.»

«Me alustame uuesti nullist,» jätkas ta. «MMil mängimine on privileeg, see on au. Meedias kirjutatakse, et meie toetajad ei usu enam meisse, aga arvan, et see on vale, tegelikult usuvad küll. Lisaks tean, et teised meeskonnad austavad ja kardavad meid.»

29-aastane vasakkaitsja teatas, et Prantsusmaa suudab oma kahtlejatele tõestada, et neid on alahinnatud. «Tundub, et kõik arvavad, et me läheme sinna safarile ja me ei kuulu favoriitide hulka,» imestas Evra. «Aga meie uhkus aitab meil kaugele jõuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles