Pärnu alistas Rakvere ja tõusis vahegrupi liidriks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu eurosarjakohtumises itaallaste Latina vastu.
Pärnu eurosarjakohtumises itaallaste Latina vastu. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Neljapäevases ainsas võrkpalli Eest-Läti ühisliiga kohtumises alistas Pärnu võõrsil 3:1 Rakvere ning tõusis 8 punktiga tugevama vahegrupi liidriks. Ühe mängu vähem pidanud Bigbank Tartu jääb maha kahe ning vahegrupis veel ühtki mängu pidanud Tallinna Selver nelja punktiga.

Avageimi võitis kodumeeskond napilt 29:27, kuid jäi teises hätta pallingu vastuvõtul ja pärnakate rünnakute peatamisel, tulemuseks kindel 14:25 kaotus. Teise geimi kindel allajäämine ei löönud aga Rakverel meestel jalgu alt, kolmandas vaatuses mindi kohe ette ja hoidi edu geimi keskpaigani, kuid Pärnu tuli järele ning vormistas napi 27:25 geimivõidu. Neljas geim kuulus pärnakatele juba kindlalt 25:17, vahendab volley.ee.

Laupäeval on kavas üks tugevama ja kaks nõrgema vahegrupi kohtumist. Eeldatavas põnevusmängus võõrustab Pärnu VK kell 17:00 põhiturniiri võitjat Selveri meeskonda, tiitlikaitsja TTÜ sõidab külla Danpower/Võru noortekoondisele ning Lätis mängivad Biolars/Jelgava - Daugavpils Universitate.

Pühapäeval kell 16:00 on Kalevi spordihallis vastamisi põhiturniiri kaks parimat - Selver ja Tartu, teises sama grupi mängus kohtuvad Riias RTU/Robezsardze ja Rakvere VK. Nõrgemas grupis lähevad vastamisi Danpower Võru/Noortekoondis ja VK Biolars/Jelgava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles