USA jäähoki naiskond purustas Šveitsi ja jõudis poolfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA naiste jäähokikoondis rõõmustamas.
USA naiste jäähokikoondis rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Täna selgus Sotši taliolümpiamängudel esimene naiste jäähokiturniiri poolfinalist, kui USA naiskond alistas kindlalt alagrupi teises kohtumises Šveitsi 9:0 (5:0, 1:0, 3:0).

Täna kindlalt Šveitsi naiskonnast üle olnud ameeriklannad olid esimeses alagrupimängus paremad soomlannadest, kes alistati 3:1.

A-alagrupis võib täna selguda ka teine poolfinaali pääseja: kui hetkel alagrupis teist kohta hoidev Kanada naiskond suudab alistada Soome, pääsevad ka nemad nelja parema hulka.

Teises A-grupi kohtumises on täna Eesti aja järgi kell 17 vastamisi Soome ja Kanada. Kui kanadalannad võidavad, siis kindlustavad nemadki koha nelja parema hulgas.

B-alagrupis on seni peetud vaid kaks mängu, võidud on kirja saanud Venemaa ja Rootsi koondised.

Olümpiamängude uue formaadi järgi pääsevad tugevamast A-alagrupist kaks paremat otse poolfinaali, A-alagrupi kolmas ja neljas mängivad veerandfinaale B-grupis esimese ning teise koha sanud naiskondadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles