Tartu alistas viiegeimilises mängus Pärnu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bigbank Tartu võrkpallimeeskond
Bigbank Tartu võrkpallimeeskond Foto: Rein Murakas

Tartu Bigbanki võrkpalliklubi alistas Eesti-Läti ühisliiga vahegrupiturniiril kodusaalis Pärnu 3:2. Postimees tegi kohtumisest otseülekande, mis on järelvaadatav.

Mängu eel:

Enne mängu oli liider kolm mängu pidanud Pärnu 11 punktiga, ühe mängu vähem pidanud Tartu jääb maha kahe silmaga.

Sel hooajal on meeskonnad vastamisi olnud neljal korral, ühisliigas on mängude seis 1:1, karikavõistluste veerandfinaalis oli kahel korral parem Tartu. Vahegrupi võit tagab parimale meeskonnale kõrgema asetuse järgmisel nädalal algavateks play-off mängudeks. Tugevamas vahegrupis hoiab kolmandat kohta Selver Tallinn (4), neljas on RTU/Robezsardze (3) ja viies Rakvere VK (1), vahendab volley.ee.

Tartlaste peatreener Andrei Ojametsa sõnul on selge, et vahegrupi esikolmiku kohti silmas pidades on tänane mäng otsustav. «Kodusaalis me kaotama või taktikaliselt veerandfinaali vastast planeerima ei hakka,» sõnas Ojamets. Tartlaste loots lisas veel, et meeskonna eesmärgid on tänavu kõige kõrgemad ning see eeldab kõikide vastaste alistamist. Tartu meeskonda vaevavad ka vigastused, väljas on nii Argo Meresaar (põlvevigastus) kui Taavi Arula (ülekoormuses).

Kolmapäeval nõrgema tugevusgrupi mängu kahe Läti meeskonna Poliurs/Ozolnieki ja Biolars/Jelgava vahel võitis 3:1 Ozolnieki. 9 punktiga tõusis võitja nõrgemas vahegrupis teisele kohale. Nõrgemat vahegruppi juhib 11 punktiga TTÜ, kolmas on Biolars/Jelgava (7), neljas Daugavpils Universitate (4) ja viimane Danpower Võru/Noortekoondis. Schenker Liiga vahegrupp lõppeb sel nädalavahetusel, kui on kavas kuus kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles