Rocki eurovastane sai Aadria liigas magusa võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Szolnoki Olaj korvikütt Justin Holiday palli pealt surumas
Szolnoki Olaj korvikütt Justin Holiday palli pealt surumas Foto: SCANPIX

Eile õhtul oli Aadria korvpalliliigas võistlustules Tartu Rocki järgmine vastane EuroChallenge’i sarjas Szolnoki Olaj. Ungari meeskond sai magusa 68:67 võidu liiga ühe tugevaima meeskonna Zagrebi Cedevita üle. Eurosarja veerandfinaalkohtumised Olaj ja Rocki vahel leiavad aset järgmise nädala teisipäeval ja neljapäeval. Vajadusel peetakse maha ka kolmas lahing.

Szolnokile tõi võidu David Vojvoda vise kohtumise viimasel minutil. Olaj resultatiivseim oli 14 punkti visanud Peter Karoly Lorant. Justin Holiday, Miljan Rakic ja Vojvoda viskasid kõik 10 punkti.

Rocki peatreener Gert Kullamäe kinnitas eile, et antud kohtumisest saab ta enda käsutusse ka videopildi, mille abil vastaste kohta infot koguda ja teisipäevaseks mänguks valmistuda.

Olaj hoiab hetkel Aadria liigas 8 võidu ja 15 kaotusega 14 meeskonna seas 10. kohta. Cedevita sai eile 17 võidu kõrvale alles kuuenda kaotuse ja tabelis ollakse teisel kohal.

Kui esialgu pidi Olaj ja Cedevita kohtumine toimuma täna, siis viimasel hetkel nihutati see eilsele. Nüüd saavad nii Szolnoki kui Rocki mängijad enne teisipäevast lahingut võrdse hulga päevi puhata. EuroChallenge’i veerandfinaali avamäng peetakse Tartus. Kusjuures energia kokkuhoiu huvides lendab Szolnoki meeskond Eestisse tšarterlennuga. Korduskohtumine toimub Szolnokis neljapäeval.  

Rock võitis eile Balti liiga veerandfinaali avamängus 77:64 leedukate Pieno zvaigzdesi meeskonda. Seega lähevad mõlemad klubid tähtsatele euromängudele vastu positiivse emotsiooni pealt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles