Moyes: võime Meistrite liiga võita

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes tähistamas Meistrite liigas kaheksa parema sekka pääsemist.
David Moyes tähistamas Meistrite liigas kaheksa parema sekka pääsemist. Foto: SCANPIX

Manchester United alistas eile jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises koduväljakul 3:0 Piraeuse Olympiacose ning pääses koondtulemusega 3:2 veerandfinaali. Pärast kohtumist leidis ManU juhendaja David Moyes, et hea õnne korral võivad nad tänavu ka Meistrite liiga võita.

ManU tänavune hooaeg ei ole kõige paremini kulgenud ja Premier League’s hoitakse seitsmendat kohta. Pärast kohtumist uuriti Moyesi käest, kas nad on võimelised kordama Liverpooli 2005. ja Londoni Chelsea 2012. aasta saavutust. Mõlemal korral võitsid antud klubid mäletatavasti Meistrite liiga, kuid koduses sarjas nad samal ajal ebaõnnestusid.

«Ma loodan, et nii võib minna,» sõnas Moyes pressikonverentsil. «Reedesel loosimisel oleme tõenäoliselt autsaiderid, kuid loodetavasti suudame edasi pääseda. Ma ei näe põhjust, miks me seda teha ei võiks. Usun, et see meeskond on selleks võimeline.»

«Kui mängime vastavalt oma võimetele, siis oleme kõikidele meeskondadele võrdväärne vastane,» rääkis Moyes, kes lisas, et tänavu pole siiski tihtilugu suudetud oma võimeid realiseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles