Sotšis kukkumise tõttu halvatuks jäänud venelanna keeldus kohalike arstide abist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Komissarova pärast kukkumist haiglas, kus teda külastas Venemaa president Vladimir Putin.
Maria Komissarova pärast kukkumist haiglas, kus teda külastas Venemaa president Vladimir Putin. Foto: SCANPIX

Veebruaris Sotšis toimunud olümpiamängudel raskelt kukkunud ja alakehast halvatuks jäänud freestyle-suusatajale Maria Komissarovale pakuti pärast Saksamaal viibimist võimalust jätkata raviga Venemaal, ent neiu otsustas sellest loobuda ja valis selle asemel Hispaanias asuva kliiniku.

15. veebruaril raskelt kukkunud Komissarova on veetnud mitu kuud Saksamaal, kus talle tehti erinevaid operatsioone. Venemaa vigursuusatamise koondise arsti Mirzali Samedovi sõnul pakuti koondislasele seejärel võimalust naasta kodumaal asuvasse taastusravikeskusesse, ent Komissarova jättis selle võimaluse kasutamata.

«Pärast Maria naasmist Saksamaalt pakkusime talle võimalust minna spetsiaalsele taastusravikursusele Moskvale lähedal asuvas Goluboe Ozero keskuses ning samuti Moskvas asuvas taastusravikliinikus,» rääkis Samedov.

«Komissarova eest hoolitsenud Vene arstid uskusid, et see oleks parim võimalik valik. Ka teda ravinud Saksa spetsialistid leidsid, et see oleks parim lahendus. Marial olid aga teised plaanid ning ta otsustas koos oma poiss-sõbraga jätkata ravi Hispaanias. Nad on praegu Marbellas asuvas kliinikus,» lisas Samedov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles