Simeone: mäng lõppeb siis, kui kohtunik tahab

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atletico peatreener Diego Simeone noomib kohtunikku, kes andis finaali normaalajale viis lisaminutit
Atletico peatreener Diego Simeone noomib kohtunikku, kes andis finaali normaalajale viis lisaminutit Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga finaalis eile valusa kaotuse saanud Madridi Atletico peatreener Diego Simeone tunnistas pärast mängu, et on tulemuses pettunud. Samal ajal kinnitas ta, et kohtumise teisel poolel oli Real parem meeskond ning tema hoolealused väsisid.

«Ma ei ole kurb,» mõtiskles Simeone pärast kaotatud finaali. «Pigem olen pettunud, et ei suutnud eesmärki täita.» Kohtunik lisas eilse finaali normaalajale viis lisaminutit ning selle aja jooksul õnnestus Realil lüüa 1:1 viigivärav, mis kohtumise lisaajale viis. «Mäng lõppeb siis, kui kohtunik tahab. Mul ei ole selle kohta mitte midagi muud öelda,» kommenteeris Simeone. «Real oli mängu teisel poolel parem meeskond. Kohtumise edenedes meie väsisime, kuid nemad muutusid paremaks.»

Normaalaja lõpu eel lõi Reali viigivärava Sergio Ramos. Lisaajal said võitjate poolelt jala valgeks veel Gareth Bale, Marcelo ja Cristiano Ronaldo, kes lõpuks kindla 4:1 võidu kindlustasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles