Martti Juhkami: tegime liiga palju lolle vigu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami
Martti Juhkami Foto: volley.ee

Võrkpallikoondise nurgaründaja Martti Juhkami sõnas pärast tänast 0:3 kaotust Slovakkiale, et määravaks said rumalad vead. Eesti on EM-valiksarjas C-grupis kahe võidu ja kahe kaotusega kolmas.

«Servivigu oli endiselt väga palju. Oleme nendega tegelikult suhteliselt võrdsed võistkonnad, aga ise teeme lolle vigu. Lihtsad pallid kukuvad aeg-ajalt maha, lisaks joonevead, mida tehakse C-klassis,» loetles Juhkami tänase mängu apsakaid.

«Ei tahaks öelda, et need tuleb nooruse arvele kirjutada, kuigi täna oli meil suhteliselt noor koosseis väljakul.» Juba avageimis vahetas 20-aastane Renee Teppan diagonaalründajate kohal välja Oliver Venno ja Robert Täht nurgas Keith Puparti.

«Eks peame harjuma sellega, et meil käib hetkel põlvkondade vahetus koondises, kuigi see pole kaotuse puhul õigustus, peaksime suutma paremini mängida,» lisas tänagi 15 punktiga Eesti resultatiivseimaks kerkinud Juhkami.

«Samas Renee ees müts maha, sekkus hästi. Samas tegi ka tema mingil hetkel vigu, mida ei peaks tegema. Aga neid tegime me täna kõik, eriti valusalt maksis see geimilõppudes kätte,» lisas Juhkami.

Homme õhtul kell 19:30 mängib Eesti Kreekaga, kes täna sai 3:0 jagu Ungarist.

Alagrupis on nüüd Slovakkial ja Kreekal 9 punkti, Eesti on 6 punktiga kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles