Pele narkomaanist poeg mõisteti 33 aastaks vangi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pele (pildil) peab järgmised 33 aastat oma poja nägemiseks vanglat külastama
Pele (pildil) peab järgmised 33 aastat oma poja nägemiseks vanglat külastama Foto: SCANPIX

Maailma kõigi aegade parimaks jalgaplluriks peetava Brasiilia legendi Pele poeg Edinho mõisteti kodumaal 33 aastaks vangi. Teda süüdistatakse ulatuslikus rahapesus ning narkootikumidega äritsemises.

Edinho vahistati esmakordselt 2005. aastal ning toona süüdistati teda vaid narkootikumide vahendamises. 43-aastane mees on avalikult tunnistanud, et on narkomaan, kuid vahendamist ta omaks pole võtnud. Brasiilia meedia ei ole veel Edinhoga ühendust saanud, kuid eeldatavasti kaebab ta kohtuotsuse edasi.

Pele on korduvalt oma poega vanglas vaatamas käinud ning vähemalt 2006. aastal uskus ta Edinho süütusesse. «Jumala seab õigluse jalule. Mu poja vastu pole mitte ühtegi tõendit,» ütles Pele toona meediale.

Edinho suutis esialgu käia isa jälgedes ning teenis leiba profesionaalse jalgapllurina. Aastatel 1990-1991 ja 1994-1998 kuulus ta väravavahina ka kuulsa Santose ridadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles