Tallinna Orienteerumisnädala avapäeva võitsid Liis Johanson ja Severi Kymäläinen

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Orienteerumisnädala võistluspaik.
Tallinna Orienteerumisnädala võistluspaik. Foto: tow.ee

Tallinna Orienteerumisnädal avati põnevust pakkuva sprindidistantsiga Eesti Vabaõhumuuseumis. Avapäeva võit naiste põhiklassis jäi Eestisse, kui Liis Johanson edestas ajaga 14:25 lähimaid konkurente mäekõrguselt. Teise koha saanud Jenny Paulin kaotas talle 44 sekundiga ning kolmas Laura Robertson 54 sekundiga.

Meeste põhiklassis võttis võidu Soome koondislane Severi Kymäläinen ajaga 13:28, teine koht läks Uus-Meremaale Tim Robertson-ile, kaotades võitjale 4 sekundit. Kolmas oli valitsev sprindi maailmameister Mårten Boström. Parima eestlasena oli 8. kohaga lõpetanud Lauri Tammemäe.

Tallinna Orienteerumisnädal jätkub homme Mustamäel, keskusena TTÜ staadion. Osalema on oodatud kõik huvilised, algajad ning ka tippsportlased.

Tallinna Orienteerumisnädal on 6-päevane orienteerumisvõistlus, mis toimub juba kolmandat korda Tallinnas ja selle lähimaastikel. Käesoleval aastal osaleb võistlejaid 22-st erinevast riigist, tehes nädala peale kokku u 4000 stardikorda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles