Hooaja tippmargi jooksnud Niit: see on märk, et liigun õiges suunas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Niit.
Marek Niit. Foto: Margus Ansu

Marek Niit jooksis Itaalias 400 m jooksus oma hooaja tippmargiks 46,10 ning sai kolmanda koha. Eestlast edestasid ameeriklased Michael Berry (45,70) ja Manteo Mitchell (45,71). Niit ise jäi jooksuga rahula ning on oma sõnul õigel teel.

«Itaalias joostud 400 m näitab, et olen õigel teel. 46,10 ei ole just kes teab mis k6va aeg, aga minule endale on see märk, et senimaani on kõik tehtud töö ikkagi õiges suunas liikunud. See oli niisiis minu esimene tõsisem Euroopas joostud professionaalsel tasemel võistlus,» kirjutab Niit oma blogis.

«Jooksu miinuse poole pealt tooks välja, et ma kujundasin enda jooksu liialt minu ees rajal oleva jooksja järgi ja siis, kui ameeriklased tagant hirmsa hooga tulid, hakkasin alles ise peale kütma. Tegelikult mul selline plaan oligi, et alguses jooksu kontrollida ja siis vaadata, kuidas lõpuni nii saab, et jalg keset viimast sirget ikkagi viimaste meetriteni vastu peaks. Kokkuvõttes olen rahul.»

Euroopa meistrivõistlusteks valmistub Niit Madridis toimuvas laagris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles