LeBron James teatas otsesaates, et liitub Miami Heatiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (paremal) ja Dwyane Wade hakkavad mängima koos Miami Heatis.
LeBron James (paremal) ja Dwyane Wade hakkavad mängima koos Miami Heatis. Foto: SCANPIX

Terve senise NBA karjääri Cleveland Cavaliersis veetnud LeBron James hakkab uuel hooajal kandma Miami Heati korvpalliklubi särki.

Teatavasti jõudis Heat hiljuti kokkuleppele ka seni Toronto Raptorsis pallinud Chris Boshiga ning klubis jätkab ka Dwyane Wade, kirjutab ESPN.

James tegi otsuse oma karjääri kohta teatavaks ESPNi otsesaates Decision (Otsus – toim.).

«Ma ei saa öelda, et see oli algusest peale minu plaan, kuna ma ei pidanud sellist asja võimalikuks,» sõnas James. «Kuid Miamis tehti suurepärast tööd ning tehti võimalikuks meie kõigi kolme palkamine. Sellisest võimalusest oli raske loobuda. Nad on kaks suurepärast mängijat (Wade ja Bosh – toim.), kaks suurimat, kes meil tänapäeva korvpallis on.»

Kindlasti on Heat tuleval hooajal nüüd üks suurimaid tiitlipretendente NBA-s. Kui James ja Bosh pole varem meistritiitlini jõudnud, siis Wade tüüris Heati NBA meistriks 2006. aastal.

Samas kinnitas James ESPNile, et ta peab veel Heatiga lepingu üksikasjad paika panema. «Numbrid pole veel lõplikud, kuid minu agent, Leon Rose, tegeleb sellega. Kuid kindlasti saame me natuke vähem raha, kuna tahtsime kolmekesi koos mängida ning usun, et teeme seda hästi,» lisas James. «Loodetavasti tuuakse meeskonda veel paar meest, kes suudavad meid aidata.»

«Number kolmes on teatud maagia,» lisas oma särginumbrile osutanud Wade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles