Londoni Arsenal hellitab lootusi Saksamaa ründestaari palkamise osas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus.
Marco Reus. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpallimeeskonna ründav poolkaitsja Marco Reus on tänavusel suvel olnud pikalt erinevate üleminekujuttude keskel ning viimaste teadete kohaselt on teda nüüd jahtimas Londoni Arsenal, keda võib seejuures saata ka edu.

Hispaania meediast tulnud teadete kohaselt on Reus pidanud juba ka Arsenaliga läbirääkimisi. Reus satuus peaaegu kõikide Euroopa suurklubide piiramisrõngasse, kui avalikkuse ette jõudis teade, et ta ei soovinud Dortmundiga lepingut pikendada.

Nüüd tunnistas Dortmundi tegevjuht Hans-Joachim Watzke, et võib olla tulebki neil Reusist loobuda. «Peame ootama ja vaatama, kas suudame Reusi endale hoida,» sõnas Watzke väljaandele Der Westen. «Tunnen teda väga hästi ja tean, et raha ei ole tema jaoks kõige tähtsam.»

Hiljuti teatas Madridi Atletico president Enrique Cerezo, et Manchester United tegi Reusile väga suurejoonelise pakkumise, kuid sakslane lükkas selle tagasi. Väidetavalt on nüüd Arsenalil tekkinud head võimalused Reusi palkamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles