Noored rannavõrkpallurid lõpetasid EMi 17. kohaga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Hollas.
Anett Hollas. Foto: www.cev.lu

U20 vanuseklassi rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel Itaalias pidid nii Eesti noormehed kui neiud vastu võtma kaotuse play-offi avaringis ning lõpetasid turniiri 17. kohaga.

Taavi Arula - Markkus Keel alistusid kindlalt 0:2 (-11, -13) Ukraina paarile Oleh Plotnytskiy - Illia Kovalov. Anett Hollas - Juudit Kure-Pohhomov võitlesid Sloveenia paari Tjasa Jancar - Nina Lovsiniga küll tasavägiselt, kuid pidid 1:2 (-17, 18, -6) kaotuse järel siiski kohvrid pakkima. «Tüdrukud mängisid üldiselt väga hästi ja kohati väga väga hästi, kolmandas geimis jäi oma rünnak nõrgemaks kui vastastel,» kommenteeris viimast kohtumist treener Mari-Liis Graumann, vahendab volley.ee.

Nii võistlustel osalenud noormehed kui neiud kuuluvad Eesti Premium 7 noortekoondisse, nende treeneritena olid võistlustel kaasas Hendrik Rikand ja Mari-Liis Graumann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles