Pildid: skandaalset Balotellit seostatakse järjekordse kuuma modelliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabby Brown.
Tabby Brown. Foto: instagram.com

Maailmakuulus jalgpallistaar Mario Balotelli läks mõnda aega tagasi lahku oma kuumast kihlatust Fanny Negueshast ja on pärast seda sattunud kõmumeedia veergudele seoses mitme erineva noore kaunitariga. Nüüdseks on Liverpooli ründaja järjekordse kuulujutu keskel, mille järgi on tema uueks silmarõõmuks aluspesumodell Tabby Brown.

Brown sattus meedia tähelepanu keskmesse seoses sellega, et Briti tabloidleht The Sun avaldas infot, justkui oleks aluspesumodellina töötav näitsik olnud ligikaudu seitse kuud Balotelli tüdruksõber ajal, kui Itaalia ründeäss mängis aastatel 2010-2013 Manchester City meeskonnas. Brown kirjutas sellise jutu peale The Suni Twitteri kontole küsimuse, nõudes, kes oli tabloidlehe allikaks ning väites seeläbi justkui, et kuulujutud ei vasta tõele. Samas ei lükanud Brown ümber väiteid, et nad Balotelliga taas kohtamas käivad.

Sel suvel oma kihlatust lahku läinud Balotellit seostati hiljuti ka näiteks 21-aastase prantslanna Eglantine Flore Aguilariga, kes väitis, et on kuulsa vutitähega maganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles