Endine NBA staar määrati autoavarii eest kolmeks aastaks vangi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mookie Blaylock (paremal).
Mookie Blaylock (paremal). Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA aastatel 1989-2002 mänginud Daron Oshay «Mookie» Blaylock teenis vanglakaristuse autoavarii eest, mis lõppes ühe kaaskannataja surmaga.

47-aastane Blaylock nõustus oma advokaadi Amanda Palmeri sõnul eile õhtul süüdistusega, mille järgi teda süüdistati 43-aastase Monica Murphy tapmises. Blaylock võttis süüdistused omaks ja sai karistuseks seitse aastat vangis, ent reaalselt peab ta trellide taga istuma kolm aastat, seejärel on ta kaheksa aastat katseajal, mille jooksul viiakse ta reeglite rikkumise järel tagasi kongi.

2013. aasta maikuus tegi Blaylock avarii, mis tema advokaadi sõnul oli põhjustatud tervislikust olukorrast, mille tagajärel endine NBA mängujuht kaotas teadvuse. Blaylocki esindaja sõnul ei leitud Blaylocki organismist alkoholi.

Blaylock mängis NBAs New Jersey Netsi, Atlanta Hawksi ja Golden State Warriorsi ridades, aastal 1994 valiti ta NBA Tähtede meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles