Pärnu alistas dramaatilises poolfinaalis 0:2 kaotusseisust Tartu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Eesti karikavõistlustel pidasid poolfinaalis põnevus- ja maratonmatši Tartu Bigbank ja Pärnu Võrkpalliklubi. Pärnu võitis üle kahe ja poole tunni kestnud mängu lõpuks viiendas geimis, olles seejuures jäänud geimidega 0:2 kaotusseisu. Kaks esimest geimi kuulusid 25:23 ja 25:22 tartlastele, kuid kahes järgmsies olid 25:23 ja 29:27 paremad pärnakad. Otsustava geimi võitis Pärnu 19:17, kusjuures tartlastel oli kasutada kaks matšpalli.

Võitjatele tõi Taavet Leppik 17 punkti ja Andrus Raadik 11 punkti. Tartu parim oli 18 punktiga Taavi Nõmmistu, Kevin Soo lisas 12 ning Robert Täht ja Kristo Kollo mõlemad 12 punkti. Poolfinaali teine mäng peetakse 23. novembril Pärnus.

Enne mängu:

Tartu esindus mängis veerandfinaalseerias 3:1 ja 3:0 üle Rakvere Võrkpalliklubi, millega jõuti nelja parema hulka. Pärnu meeskond lülitas veerandfinaalseerias saavutatud kahe 3:0 võiduga konkurentsist Järvamaa Võrkpalliklubi. Tartu ja Pärnu kohtuvad teistkordselt 23. novembril Pärnus.

Teises poolfinaalis lähevad vastamisi tiitlikaitsja TTÜ ja Danpower/Võru Võrkpalliklubi. Seeria avamäng peetakse 22. novembril Võrus ja teine kohtumine 23. novembril Lilleküla Gümnaasiumis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles