Postimees Itaalias: Andrei Ojamets: Itaalia klubide vastu ollakse väga motiveeritud

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets.
Andrei Ojamets. Foto: Margus Ansu

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskonna peatreener Andrei Ojamets rääkis enne õhtust eurosarja kohtumist, et püüab mängijatele mitte liigseid pingeid tekitada ja usub, et motivatsioonist kellelgi puudu ei jää.

Bigbank peab täna algusega kell 21.30 CEV Challenge Cupi 1/16-finaali korduskohtumise Itaalia klubi CMC Ravennaga. Avamängus saadi 0:3 kaotus.

«Kõik saavad aru, mis mänguga on tegu. Iga mees, kes unistab piiri taha mängima pääsemisest, mõistab ka seda, et selliseid võimalusi ei teki iga päev ja annab endast parima,» ütles Ojamets pärast tänahommikust trenni. «Peamine, et hirmsa tahtmisega üle ei pingutaks ja üle ei mõtleks.»

«Ekstra ma vinti üle ei taha keerata, et niisuguste mängude tähtsust meestele rõhutada, usun, et see pole vajalik. Olen kindel, et Itaalia klubide vastu ollakse väga motiveeritud. Itaalia on võrkpallimaa ja see on võimalus kellelegi silma jääda. Mõnel mehel ei tule terve sportlaskarjääri jooksul võimalust nii tugeva meeskonna vastu mängida,» arutles juhendaja.

Ojamets lisas, et tema jaoks on tähtis, et mängijad võitleksid. «Kui seda teeme, siis pole nii tugevale vastasele häbi ka kaotada.»

Tartus peetud kohtumises osutati Ravennale tõsisemat vastupanu vaid kolmandas geimis, mis kaotati 23:25. «Ja kui suudaksime ühe geimi neilt kätte saada, siis oleme juba mõnes mõttes võitjad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles