Schumacher vabandas lõpuks ka Barrichello ees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Seitsmekordsel vormel-1 maailmameistril Michael Schumacheril kulus 25 päeva, enne kui ta mõistis, et tegi Ungari GP-etapil ohtliku manöövri, nii et Rubens Barrichello suutis napilt vältida vastu seina sõitmist. Alles nüüd oma eksimust mõistnud Schumacher vabandas Barrichello ees sõnumi teel.

Mäletatavasti üritas Schumacher takistada Barrichellol temast mööda sõitmist, mistõttu brasiillane oleks äärepealt vastu seina sõitnud, vahendab Planet-F1.

Schumacher teatas küll kohe pärast võistlust, et ta ei teinud midagi valesti, ent sellest hoolimata tuleb tal sel pühapäeval Belgia GP-l startida kvalifikatsioonis väljasõidetud kohast kümme kohta tagapool.

Pärast karistusest kuulmist postitas Schumacher oma koduleheküljele vabanduse, öeldes, et ta ei soovinud Barrichellot ohtu seada, ent nüüd on ta lõpuks ka brasiillase ees isiklikult vabandanud. «Sain Michaelilt sõnumi. Keegi oli talle öelnud, et mina arvan, et ta tahtis mind seina lükata, aga nüüd ta selgitas, et see polnud niimoodi ja vabandas oma käitumise pärast,» sõnas Barrichello. «Tänasin teda ja ütlesin, et pole mingit probleemi, elu läheb edasi. Soovisin talle nädalavahetuseks edu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles