Video: O’Sullivan purustas rekordi uskumatu löögi abil

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snuukri elav legend Ronnie O'Sullivan
Snuukri elav legend Ronnie O'Sullivan Foto: SCANPIX

Ronnie O’Sullivan tõestab järjepidevalt, et just tema on kõigi aegade parim snuukrimängija. Järjekordse rekordi püstitas mees käimasoleval Mastersil, kui lõi 6:4 võidmängus Ricky Waldeni üle oma karjääri 775. century (sada või rohkem punkti ühe löögiseeriaga) ning tõusis selles arvestuses Stephen Hendry kõrvale.

O’Sullivan jõudis saja punktini kohtumise viimases freimis. Kui britil oli antud breigis koos 89 punkti, sattus ta aga ülimalt keerulisse olukorda ning kollase kuuli sisse löömine tundus pea võimatu ülesandena.

O’Sullivan tõestas, et tema jaoks ei ole miski võimatu ning saatis kuuli kolme seina põrkest küljeauku. Walden tõusis juba enne O’Sullivani sooritust püsti, et võitja kätt suruda, kuid istus hetk hiljem oma kohale tagasi. Rahva marulise toetuse abil lõi O’Sullivan platsi puhtaks ning sammus järgmisse ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles