Levadia pikendas lepingut Omar El Hussienyga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsev Eesti jalgpallimeister FC Levadia.
Valitsev Eesti jalgpallimeister FC Levadia. Foto: Liis Treimann

FC Levadia jalgpalliklubi egiptlasest ründav poolkaitsja Omar El Hussieny sõlmis klubiga uue töölepingu pikkusega kuni algava jalgpallihooaja lõpuni.

Eelmisel hooajal osales El Hussieny FC Levadia koosseisus 29 Premium Liiga kohtumises ja lõi nendes kokku 7 väravat. Edukat hooaega kroonisid Evald Tipneri karika ja Premium Liiga võit.

«Olen väga õnnelik ja rahul, et saan veel ühe hooaja FC Levadiast mängida,» ütles El Hussieny FC Levadia pressiteenistusele. «Eelmine hooaeg oli meie jaoks väga edukas, võitsime tiitleid. Loodame, et ka algaval jalgpalliaastal läheb kõik hästi.»

FC Levadia peatreener Marko Kristal tunneb El Hussieny uue lepingu üle heameelt. «Omar oli juba eelmisel hooajal meie jaoks väha hea täiendus ja lisas meie mängu loomingulisust ja teravust. Ootan temalt ka algaval hooajal korralikke sooritusi,» ütles Kristal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles