Zopp jõudis suurepärase mänguga Itaalias poolfinaali

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Itaalias Bergamos toimuval ATP Challenger tenniseturniiril jõudis Jürgen Zopp nelja parema hulka.

42 500 euro suuruse auhinnafondiga turniiril kohtus Zopp (ATP 175) veerandfinaalis maailma 112. reketi prantslase Lucas Pouillega ning teenis 7:5, 7:6 (7:2) võidu, kirjutab tennis.ee.

Esimeses setis õnnestus Eesti esireketil murda otsustaval hetkel 20-aastase prantslase palling ja vormistada avasett 7:5 võiduks. Teises setis oli aga alguses teravam vastane, kes suutis teenida välja 5:3 eduseisu. Ometi näitas Zopp just kõige vajalikematel hetkedel meelekindlust ja viigistas seisu, teenides sellega välja võimaluse kiireks lõppmänguks. Seal oli aga Zopp juba ülimalt veenev ja vastasele võimalust ei andnud. Seega otsustav sett 7:6(2) eestlase kasuks.

Mõlemad mehed näitasid head tennist ja erilist kindlust servil. Siiski oli tegu üsna haruldase matšiga, sest kõik kasutada olnud murdepallid ka realiseeriti. Zopp teenis neid kaks ja Pouille ühe.

Poolfinaalis tuleb eestlasele vastu samuti prantslane, kelleks on Benoit Paire (ATP 143). Paire oli veel mõned aastad tagasi maailma absoluutses tipus, kui tema edetabelikohaks oli koguni 24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles