Varrak: halvad otsused said saatuslikuks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak
Alar Varrak Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidi Ühisliigas vastu võtma hooaja 13. kaotuse, kui Kasahstanis jäädi 72:93 alla Astana meeskonnale.

Enne viimast veerandaega oli Astana edu kaks punkti, ent viimane veerandaeg kaotati koguni 8:27. Kalevile tõid Rain Veideman 18 ja Gregor Arbet 17 punkti, Scott Machado arvele jäi 12 punkti. Üleplatsimees oli 30 punkti ja üheksa korvisööduga Astana tagamängija Jerry Johnson.

Peatreener Alar Varrak sõnas, et peamiseks probleemiks oli Jerry Johnsoni katmine. «Kui üks mängija viskab kõrge tabavusprotsendiga 30 punkti ja annab üheksa resultatiivset söötu, siis on keeruline võita. Meil oli kaks head võimalust kolmandal veerandajal eest ära saada, kuid mõlemal korral paraku tegime halbu otsuseid ning andsime käest ära initsiatiivi, mis kokkuvõttes saigi meile saatuslikuks,» ütles Varrak klubi kodulehe vahendusel.

Kalev jätkab liigatabelis kümnendal kohal, kaheksa võitu on ka Krasnõi Oktjabril ja Riia VEFil, ent mõlemal on Eesti meisterklubist kaks kaotust vähem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles