Eesti liiga play-offʼide eel: Tartu meeskond «puhkab» kümnekilostel loorberitel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schenker liiga veerandfinaalis suutis Rakvere TTÜ-le kõva vastupanu osutada. Nüüd minnakse sama plaaniga Tartu Bigbanki vastu.
Schenker liiga veerandfinaalis suutis Rakvere TTÜ-le kõva vastupanu osutada. Nüüd minnakse sama plaaniga Tartu Bigbanki vastu. Foto: Meelis Meilbaum

VÕRKPALL. Põnevust ja vingeid emotsioone pakkunud Schenkeri liiga nädalavahetus seljataha jäetud, peavad meeskonnad juba keskenduma Eesti meistrivõistluste play-offʼidele. Neljapäeval algavates veerandfinaalides lähevad vastamisi järgmised paarid: Tartu Bigbank ja Rakvere ning Pärnu ja Järvamaa. Schenkeri liiga kaks paremat ehk TTÜ ja Tallinna Selver pääsesid otse poolfinaalidesse.

Kui Tartu meeskond pühapäeval tiitli võitis, ütles Eesti ja Läti klubide ühise liiga kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Tartu liider Robert Täht, et võitu pikalt tähistama ei jääda. «Neljapäeval algavad veerandfinaalid, suurt pidu ei saa teha,» sõnas ta.

Kui esmaspäev oli tartlastel vaba, siis teisipäeva hommikul rassiti juba jõusaalis. Meeskonna abitreener Oliver Lüütsepp postitas oma Facebooki lehele foto mängijate kangitrennist ja lisas kommentaariks: «Meie loorberilehed on vähemalt kümnekilosed!», viidates niigi ilmselgele – töö käib ja loorberitel keegi ei puhka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles