Meistriliiga teise vooru avab tõeline põnevusmäng

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora meeskonna esitlus
FC Flora meeskonna esitlus Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli meistriliiga teises voorus lähevad täna Sportland Arenal vastamisi FC Infonet - FC Flora. Kohtumise avavile kõlab kell 20.10.

Infonet on suvel kõvasti ridu täiendanud ning eelmisel reedel viigistati mulluse Eesti meistri, Tallinna FC Levadiaga, 0:0. Flora alustas oma hooaeg kindla 3:0 võiduga, kui laupäeval oldi tuulistes oludes peetud kohtumises paremad Viljandi JK Tulevikust. Flora eest sahistasid võrku Irakly Logua, Rauno Sappinen ning uus mees Soomest, Sakari Tukiainen, vahendab jalgpall.ee.

Väravaid tasub sellest kohtumisest oodata, sest möödunud hooajal ei löödud Infonet - Flora kohtumistes kordagi alla nelja värava. Kahel korral võitis Flora (3:2 ja 3:1), korra Infonet (3:2) ning üks kohtumine lõppes ka viigiliselt (2:2).

Infoneti loots Aleksandr Puštov: «Vastane on meile tuttav. Peamine eesmärk selles mängus on realiseerida taktikaline plaan ja järgida distsipliini. Juba traditsiooniliselt on meie mängud väga tulemuslikud ning viimse vileni etteaimamatud. Soovime saavutada selles mängus võidu ja ootame toetust oma fännidelt!"

Mängija Deniss Malov: «Mäng tõotab tulla huvitav ja etteaimamatu. Valmistume mänguks tõsise vastasega väga põhjalikult. Püüame mängida oma jalgpalli ja mitte anda vastasele võimalust pikalt palli kontrollida.»

Flora peatreener Norbert Hurt: «FC Infonet on sellel hooajal väga korralikult komplekteeritud. Treenerid on teinud head tööd ja on suutnud meeskonna mõtestatult mängima panna. Omavahelised mängud on olnud alati kiire tempoga ja võitluslikud. Meile on oluline teineteist toetavalt mängida nii kaitses kui ka rünnakul ja teha kõik selleks, et vastane üle mängida.»

Kapten Gert Kams: «Nädal on väga kiirelt ning töises meeleolus möödunud ning ees ootab teine mängudevoor. Teises voorus «sõidame" külla tugevale ning perspektiivikale Infoneti meeskonnale. Usun, et mõlemal meeskonnal on esimesest mängust nii mõndagi positiivset kaasa võtta. Kindlasti on ees ootamas väga huvitav ning võitluslik kohtumine. Tule ise staadionile ja võta sõber ka kaasa!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles